Over ons

Overons

Over ons

Welkom bij Restaurant Rebelle, een gastronomisch restaurant gelegen te Marke, op een steenworp afstand van Kortrijk. Martijn Defauw en Tessa D'haene vormen het duo achter dit culinaire pareltje.

Sinds oktober 2017 runnen we dit restaurant, dat ooit het oudste huis van Marke was. Onlangs heeft de oude arbeiderswoning een grondige renovatie ondergaan, en we zijn enthousiast om jullie te verwelkomen in ons vernieuwde restaurant.

Overs ons 2

HEDENDAAGS, JONG
& VERNIEUWEND.

Rebelle is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar je je meteen thuis voelt in onze warme en ontspannen ambiance. Ons restaurant biedt de ideale plek om te genieten van samenzijn.

Bij Rebelle staat kwaliteit centraal, met oog voor detail en evenwicht. We werken met verse en zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten om de heerlijkste gerechten te creƫren. Onze keuken hanteert een minimalistische benadering, waarbij de focus ligt op het product, en ademt authenticiteit en passie. Martijn's gedrevenheid om smaken te ontdekken en te combineren is voelbaar doorheen het volledige menu.

Niet alleen het eten speelt een grote rol, maar ook de dranken die we aanbieden. Onze sommeliers zijn gepassioneerd en delen graag hun uitgebreide kennis over het aanbod van verschillende wijnen en niet-alcoholische dranken. We geloven dat onze drankenpairings jouw culinaire ervaring bij Rebelle compleet maken.